Ford Motor Company - Kapoun, Jan
Založenie automobilovej spoločnosti Ford Motor Company v r. 1903. Ťažké začiatky. Uvedenie modelu T. Sériová pásová výroba. Racionalizácia výroby. Silný manažérsky tím. Motivácia zamestnancov. Odkaz Henryho Forda. Súčasná stratégia Ford Motor Company.