Príčiny, dôsledky globálnej krízy a predpoklady revitalizácie svetovej ekonomiky - Lysák, Ladislav
Dôsledky bezbrehej liberalizácie a vysokej interdependencie vo svetovej ekonomike. Otrasenie viery v univerzálnu samoreguláciu trhového systému. Pokračovanie v nasledujúcom čísle časopisu.