Mám vytvárať zisk alebo pomáhať klientom? - Pavlík, Ladislav
Poskytovanie aktívnej podpory zákazníkom. Účel podnikania a vytváranie zisku. Schopný manažér a platbyschopná firma. Firma, ktorá pomáha svojim klientom. Rady pre obchodníkov. Etický rozmer podnikania.