Regionálne disparity na Slovensku - Hrašková, Dagmar
Regionalizácia Slovenska. Zaostávajúce regióny a ich špecifiká. Marginálne regióny. Informačná hodnota disparít. Typológia regionálnych disparít. Indikátory rozvoja regiónov. Miera nezamestnanosti. Tvorba hrubého domáceho produktu. Priemerná nominálna mesačná mzda. Hrubá miera natality.