Vybrané aspekty z oblasti inovácií - Genčanská, Natália
Inovácie, základné vymedzenie pojmu inovácie. Zdroje inovačných nápadov. Sedem pravidiel inovačného manažmentu. Tvorba inovatívnych modelov. Medzinárodný inovačný index. Inovácie a informácie.