Reprezentácia ženy v reklame - Janíková, Drahomíra
História reklám, v ktorých účinkovali ženy. Atribúty, ktoré sú žiadané v reklamách. Predstavy o vlastnostiach mužov a žien s mediálnym obrazom oboch pohlaví. Príťažlivosť jednotlivých aspektov v reklame. Problémy porušovania etického kódexu v reklamách so ženami. Komodifikácia žien v reklame. Psychologické aspekty reklamy. Ideály krásy propagované v reklame.