Miesto SR v regionálnej politike EÚ - Kordoš, Marcel
Cieľ a spôsob uskutočňovania regionálnej politiky. Základné princípy regionálnej politiky EÚ uplatňované v Slovenskej republike. Vymedzenie regiónov so sústredenou podporou rozvoja zo strany štátu. Podporované regióny v rámci systému regionálnej politiky štátu. Programové dokumenty a nástroje regionálnej politiky. Regionálne programy rozvoja.