Teoretické vymedzenie investícií a priamych zahraničných investícií - Fabuš, Michal
Investície a ich teoretické vymedzenie. Vymedzenie priamych zahraničných investícií. Formy priamych zahraničných investícií. Komponenty priamych zahraničných investícií. Hranice vlastníctva kapitálu.