Ježíšek na kříži - Karasová, Jana
Náboženské symboli v reklame. Príklady z praxe. Reklamy v období Vianoc a Veľkej noci, dvoch najväčších kresťanských sviatkov. Kampane s náboženskou tematikou, ktoré prejednávala Rada pre reklamu v Českej republike. Kresťanské symboly. Legislatíva v reklame.