Recenzia vedeckej monografie Kachaňáková, A.: Organizačná kultúra - Joniaková, Zuzana, 1970-
Recenzia na monografiu Organizačná kultúra, ktorá je vhodnou publikáciou pre študijné programy orientované na vzdelávanie budúcich manažérov. Stručný obsah šiestich kapitol monografie.