Legislativní novinky v marketingu - Chlumská, Karla
Legislatívne novinky na ochranu spotrebiteľa v Českej republike. Reklamy na spotrebiteľské úvery. Poskytovanie rekreačných pobytov typu timesharing. Novelizované nekalé praktiky. Mediálny zákon, ktorý myslí aj na zdravotne postihnuté osoby. Reklamný čas v televíznom vysielaní. Očakávania v európskej legislatíve.