Hodnotenie pracovníkov pri riadení pracovného výkonu - Kohuťár, Miroslav
Hodnotenie pracovného výkonu. Hodnotenie zamestnancov. Proces hodnotenia zamestnancov. Kritéria hodnotenia zamestnancov. Ciele hodnotenia zamestnancov. Formy hodnotenia zamestnancov. Metódy hodnotenia zamestnancov. Chyby pri hodnotení zamestnancov.