Diferencie vo vývoji nezamestnanosti a dlhodobej nezamestnanosti v SR a v Trenčianskom kraji - Koišová, Eva
Nezamestnanosť, osobitne dlhodobá nezamestnanosť má vážne a nepriaznivé ekonomické dôsledky. Preto je potrebné udržať mieru dlhodobo nezamestnaných na nízkej úrovni. Analýza nezamestnanosti a dlhodobej nezamestnanosti v Slovenskej republike a v Trenčianskom kraji.