Personálna administratíva v štruktúre podnikového manažmentu - Vojtovič, Sergej
Analýza významu administratívnej činností v personálnom riadení. Podmienky vzniku personálnej administratívy v podnikovom manažmente. Ľudské vzťahy ako koncepčný prvok v personálnom riadení.