<The> Institutional framework of privatization in Poland and Slovak Republic - Zhabianok, Ihar
Privatizácia v ekonomickej transformácii. Medzinárodné porovnanie dopadu politicko-inštitucionálnych faktorov na smerovanie a výsledky privatizácie na príklade skúseností Poľska a Slovenska s transformáciou.