Implementácia Európskej stratégie zamestnanosti a nové trendy v aktívnej politike trhu práce v Slovenskej republike - Grandtnerová, Lenka
Implementácia Európskej stratégie zamestnanosti a jej vyhodnotenie. Realizácia aktívnej politiky zamestnanosti na území SR. Rozdelenie nástrojov aktívnej politiky trhu práce. Nové trendy v aktívnej politike trhu práce v SR.