US financial crisis in the context of the economic theory - Ochotnický, Pavol
Teoretické základy finančnej krízy. Charakteristika finančnej krízy. Niektoré typy finančnej krízy. Finančné krízy v minulosti. Finančná kríza v USA v kontexte teórie finančnej bubliny.