[Teória a politika kapitálovej štruktúry podnikateľských subjektov] - Jančovičová Bognárová, Kristína, 1979-
Recenzia na monografiu autorov Sivák Rudolf a Mikócziová Jana: Teória a politika kapitálovej štruktúry podnikateľských subjektov. Monografia poskytuje ucelený pohľad na problematiku kapitálovej štruktúry podnikateľských subjektov a podrobne sa zaoberá aj oblasťami finančného riadenia podniku, ktoré s ňou bezprostredne súvisia.