"Technikálie" v reklamě - Kůta, Petr
Niektoré technicko-formálne obmedzenia, ktoré je potrebné dodržať v prípade reklamy na určité výrobky. Reklama na tabakové výrobky s uvedením varovania, že sú škodlivé pre zdravie. Povinné informácie, ktoré musí obsahovať reklama na spotrebiteľský úver. Povinné texty v reklamách na potraviny. Potravinové doplnky. Reklama na liečivé prípravky. Obmedzenia v reklame na automobily. Čistiace prostriedky s varovaním. Vonkajšia reklama. Formálnosť v direct marketingu.