Autorita riaditeľa a manažérske funkcie v práci školy nájsť spôsob na presvedčenie tímu - Manniová, Jolana
Interpersonálna rola riaditeľa, spolupráca, kolegiálne vzťahy a kontakty. Škola a organizačná kultúra. Tímová a manažérska práca riaditeľa školy. Sociálna percepcia a medziľudské vzťahy pri zabezpečovaní kvality školy.