[Sociálna kvalita a kvalita pracovného života] - Tokárová, Mária
Recenzia na vedeckú monografiu, ktorá rozpracováva tri ťažiskové problémy, a to analýzu sociálnej kvality a identifikáciu jej prínosu pre kvalitu života, nové trendy v riadení ľudských zdrojov a ich aplikácie v implementácii sociálnej kvality, ale predovšetkým kvalitu pracovného života, ako aj možnosti jej formovania.