Neoliberálna pasca súčasnej vzdelávacej politiky a školskej praxe rozumne konštituovať vzdelávanie - Kaščák, Ondrej
Pojmy, ktoré signalizujú súčasné preferencie vo vzdelávaní. Neoliberalizmus ako program premeny vzdelávania. Žiak ako investor humánneho kapitálu, vzdelávanie ako služba klientovi. Ekonomika, sloboda a pedagogická tradícia.