Implementácia IS, perspektívy pohľadu na projekt implementácie IS - Kremeňová, Iveta
Postavenie IS v podniku. Analýza možností implementácie IS a jej prínosov pre podnik. Možnosti implementácie IS využitím metodiky AIM.