Narastajúci trh mestského turizmu Bratislavského samosprávneho kraja - Mišúnová, Ema
Moderné formy mestského turizmu. Kultúrny turizmus. City break. Kongresový turizmus. Cestovný ruch v Bratislavskom samosprávnom kraji za rok 2009. Nárast počtu hotelov najvyššej kvality. Počet ubytovacích zariadení v Bratislavskom samosprávnom kraji v r. 2001-2009. Kapacity a výkony ubytovacích zariadení v Bratislave v r. 2005-2009.