Řízení znalostí v roce jedna ... nebo už sme dál? - Králíková, Alena
Manažment znalostí je mnohými považovaný za aktuálnu tému, iní ho považujú iba za koncept nahradzujúci know-how. Prečo nevenujú organizácie manažmentu znalostí požadovanú pozornosť. Výkonnosť a uplatnenie znalostí. Bariéry na ceste k efektivite.