Knowledge management aktuální příležitost pro HR - Ribarov, Kiril
Riadenie znalostí ako súbor činností zameraných na identifikáciu, zachytenie, zdieľanie a ďalšie využitie významných skúseností a znalostí zamestnancov za účelom minimalizovať riziko straty týchto skúseností a znalostí. Znalosti a skúsenosti sú majetkom. Prečo zaviesť riadenie znalostí. Šesť dimenzií implementácie riadenia znalostí. Zaznamenávanie a zdieľanie skúseností a znalostí.