Proč musí dobří šéfové rozumět svým podŕízeným
Šéfovia sú dôležití, pretože udávajú svojim podriadeným tón. Sú dôležití pre všetkých, ktorých riadia, ale najmä pre priamych podriadených. Umenie viesť ľudí. Zvyšovanie výkonu.