[Účtovníctvo rozpočtových organizácií] - Kordošová, Alena, 1970-
Recenzia na monografiu , ktorá rieši špecifickú oblasť účtovníctva -rozpočtových organizácií. Publikácia je rozdelená do 12. ucelených kapitol.