Senzorický marketing - Fašiang, Tomáš
Problematika senzorického marketingu, ktorý využíva zmyslovú schopnosť človeka. Vnímanie okolitého prostredia prostredníctvom zmyslov pri ovplyvňovaní nákupného rozhodovania. Využiteľnosť vlastností zmyslových orgánov človeka pri realizácii marketingových aktivít podnikateľských subjektov.