Stochastické modelovanie úmrtnosti a iných dekrementov aplikovateľných v poistení osôb - Cicáková, Kristína
Informácia o zámeroch a cieľoch dizeratačnej práce, obhajoba ktorej sa konala 7. septembra 2010.