Taxonómia sklonov k chybám - Šinský, Michal
Od heuristík ku sklonom k chybám. Normatívne modely. Systematická chybovosť. Taxonómie sklonov k chybám. Sklony k chybám v ekonomickom a finančnom kontexte. Necitlivosť na veľkosť vzorky. Informačná dostupnosť. Nadmerný optimizmus. Ilúzia kontroly.