Vývoj podnikateľských vzťahov po vstupe Slovenskej republiky do Európskej únie - Tuschlová, Miroslava
Oblasť podnikateľských vzťahov vznikajúcich pri realizácii tovarov a služieb vo vzťahu k zahraničiu. Vývoj podnikateľských vzťahov v rámci zahraničného obchodu v prípade Slovenska a ďalších šiestich štátov Európskej únie (Česká republika, Bulharsko, Rumunsko, Slovinsko, Maďarsko a Fínsko), v období od roku 1999 až po súčasnosť.