Vychystávanie - hra i umenie - Oravec, Jozef
Metóda vychystávania tovaru ako súčasť systému skladu, skladovacej stratégie. Vychystávanie tovaru v spoločnosti DHL supply chain Slovensko a Nagel Slovensko. Sendvičová paleta. Využívanie moderných techológií. Často používaný systém - vychystávanie z auta. Kontrola eliminujúca prípadné chyby.