Analýza fiskální politiky v České republice v souvislosti se zavedením eura - Multanová, Linda
Plnenie stanovených limitov ČR pre vstup do Európskej hospodárskej a menovej únie. Zhodnotenie doterajšieho vývoja fiškálnej politiky v podmienkach transformačného a integračného procesu českej ekonomiky. Analýza plnenia fiškálych podmienok daných maastrichtskými kritériami.