Keď sa aj učitelia hrajú - Žitňanský, Eduard
Projekt Moderný učiteľ. Spolupráca so spoločnosťou Microsoft. Sieť klubov moderných učiteľov. Kluby orientované na matematiku, fyziku, ekonomické disciplíny a ďalšie predmety. Nezisková organizácia P-mat. Školenia pre učiteľov matematiky, fyziky a informatiky so zameraním na zvyšovanie kľúčových kompetencií žiakov. Kluby prínosom pre učiteľov ako aj pre žiakov.