Nové trendy v koučování - Hejduková, Klára
Koučovanie je mladý odbor, ktorý sa však búrlivo vyvíja a v dnešnej dobe ho už využíva väčšina organizácií. Koučovanie ako spôsob života a práce s ľuďmi. Zaradenie koučovania v riadení ľudských zdrojov.