<The> Possible use of management tools in leading a business and its connection to benchmarking - Duspíva, Pavel
Popis roztriedenia manažérskych nástrojov do skupín podľa toho, aké faktory a v akých fázach riadenia podniku je možné nimi ovplyvňovať orientáciu manažéra a jeho postoje.