Inteligentní agenti v ekonomických systémoch - Šperka, Roman
Problematika inteligentných agentov a ich využitie v riadení podnikových procesov. Prehľad teoretických východísk, definícií a druhov inteligentných agentov. Vlastnosti multiagentných systémov a konkurencieschopnosť podnikov. Príklad architektúry PROSA.