Expanzia nákupných centier na trhu Slovenska - Huszáriková, Erika
Nákupné centrá na území Slovenskej republiky ich expanzia a rozširovanie. Slovenský maloobchod v minulosti a dnes. Kúpna sila obyvateľstva a medzinárodné obchodné spoločnosti. Zmena nákupných zvykov všetkých vrstiev obyvateľstva.