Skúmanie úspešnosti podnikov v slovensko-maďarskom pohraničí - Kosár, Silvia
Prieskum úspešnosti podnikania v slovensko-maďarskom pohraničí. Úlohy manažmentu, ktoré podporujú efektivitu podnikania. Spojitosti, ktoré pozitívne vplývajú na efektívne hospodárenie podnikov. Podobnosti a rozdielnosti výskumov v tejto oblasti.