Východiska evropské kultury - Rojík, Stanislav
Problematika kultúrnych dimenzií a kultúrnych odlišností Európy. Základné kultúrne východiská, piliere a historické korene európskej kultúry. Významné kultúrne odlišnosti, ktoré uplatňujú nadnárodné korporácie pri vstupe na zahraničné trhy. Vplyv národného kultúrneho prostredia.