Pojem finanční gramotnost - Šárek, Rostislav
Definícia pojmu finančná gramotnosť a jeho používanie medzi obyvateľmi Českej republiky. Zhodnotenie obsahových rovín a pohľad na význam finančnej gramotnosti. Predpoklady efektívneho rozhodovania na finančnom trhu.