Význam Private Equity v ČR v kontextu evropského vývoje - Zinecker, Marek
Význam Private Equity ako alternaívneho zdroja podnikového financovania v ČR v kontexte európskeho vývoja. Fundraising vo vybraných európskych krajinách. Private equity a venture kapitálové investície v Európe.