Novela zákona o dani z príjmov účinná od 1. januára 2011 - Kováčová, Zdenka
Novelou, rovnako ako aj ďalšími zmenami v daňových zákonoch sa má dosiahnuť konsolidácia verejných financií, znižovanie schodku verejných financií postupne až na maastrichtské 3 % hrubého domáceho produktu v roku 2013 a následne v strednodobom horizonte nasmerovanie verejných financií k vyrovnanému rozpočtu. Informácia o opatreniach schválených v novele ZDP. Ilustračné príklady.