Transferové oceňovanie v teórii a praxi - Luknárová - Kutišová, Dalila
Vplyv transferovej ceny na základ dane z príjmov. Osoby, na ktoré sa vzťahujú pravidlá transferového oceňovania v Slovenskej republike. Pokračovanie v budúcom čísle.