Ako znásobiť silu vašej marketingovej komunikácie - Škutková, Jana
Koncept vnútornej komunikácie a snaha o jej využitie na podporu dosahovania firemných cieľov. Komunikácia misie a vízie. Prvý dojem. Etické pracovné prostredie a dobré medziľudské vzťahy na pracovisku. Krátky míting namiesto dlhých pracovných porád. Osobnosť šéfa. Nové nápady.