Pravidlá pre vrátenie dane z pridanej hodnoty - Veselá, Yvetta
Vrátenie dane zahraničnej osobe z iného členského štátu. Podanie žiadosti platiteľom dane o vrátenie dane v inom členskom štáte. Cieľom nových pravidiel je zjednodušiť proces vrátenia dane s využitím moderných technológií, harmonizáciou pravidiel vo všetkých členských štátoch, skrátením lehoty na vrátenie dane a znížením administratívneho bremena kladeného na zdaniteľné osoby, ktoré žiadajú o vrátenie dane v inom členskom štáte.