Ako stanoviť vhodnú cenu pre produkt - Remeňová, Katarína, 1982-
Dôležitosť merania dosiahnutých výsledkov pri použití konkrétnej cenovej stratégie a sledovania vývoja a zmien nákupného správania zákazníka. Základné cenové stratégie. Nákladovo orientovaná stratégia tvorby ceny. Stratégia prienikových cien. Konkurenčná stratégia. Stratégia smotanových cien. Ďalšie možné cenové stratégie.