Naša drahá elektrina! - Haluš, Martin
Slovensko má jednu z najvyšších cien elektriny pre firmy v EÚ. Na druhej strane regulovaný segment domácností dlhodobo kolíše okolo priemeru EÚ. Rozvíjajúca sa konkurencia.