Investície rastú, klienti si vyberajú
Pohyb v energetike, ktorý signalizuje aj zvýšenie počtu objednávok energetických zariadení, sa podľa odhadov v roku 2011 prejaví aj v náraste konkurencie medzi distribútormi. Aktivita alternatívnych dodávateľov.